موسسه حقوقی و آموزشی فرهنگ تفاهم

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

برای مشاوره حقوقی آنلاین با ۰۹۱۲۰۴۷۷۱۱۶ تماس حاصل نمایید

وکیل فسخ قرارداد
وکیل فسخ قرارداد

وکیل فسخ قرارداد

وکیل فسخ قرارداد به وکیل پایه یک دادگستری گفته می‌شود که از جمله افراد متخصص در عرصهٔ حقوق به‌حساب می‌آید، علت این که وکیل فسخ را می‌توان از زمرهٔ مهم‌ترین وکلای دادگستری به‌حساب آورد.

این است که در سال‌های اخیر مشکلات مربوط به فسخ قرارداد بسیار در دادگاه‌ها دیده می‌شود و وکلایی که در این عرصه دارای تخصص هستند بسیار توانستند در این حوزه دیده شوند. از آن جایی که آگاهی و تخصص در این حوزه نیازمند مطالعه و تجربه فراوان می‌باشد و هر وکیلی در کشور ما بخصوص تهران در این حوزه تخصص ندارند به این سبب ما می‌توانیم وکلای متخصص مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم را با اطمینان کامل به شما عزیزان معرفی نماییم تا با خیال راحت در حوزه مربوط به قرارداد و شرایط ضمنی آن کلیه امور را وکیل فسخ قرارداد برای شما انجام دهد.

فسخ قرارداد به چه معناست؟

زمانی که قراردادی بین دو شخص منعقد می‌شود طرفین معمولاً در ضمن آن قرارداد شروطی را لحاظ می‌نمایند تا ضمن آن شروط بتوانند به‌نوعی اجرای تعهدات دو طرف را تضمین کنند و اگر به هر دلیلی این قرارداد قابلیت اجرایی نداشته باشد که این امر می‌تواند مربوط به عدم انجام تعهد یکی از طرفین باشد حق فسخ قرارداد به این دلیل لحاظ می‌شود .

این حق را خیار یا شرط فسخ نیز می گویند.

انواع فسخ قرارداد از نظر قانون مدنی

وکیل فسخ قرارداد بیان می‌دارد که یکی از روش‌های خاتمه دادن به یک قرارداد، فسخ آن می باشد حال زمانی که ما صحبت از خاتمه دادن به یک قرارداد می‌نماییم اشاره به لازم بودن عقد داریم، منظور وکیل فسخ قرارداد از لازم بودن به معنای قراردادی است که طرفین هر زمان که بخواهند نمی‌توانند آن را بهم بزنند و حتماً شرایطی برای فسخ قرارداد باید باشد تا طرفین امکان خاتمه دادن به قرارداد را داشته باشند.

 

وکیل فسخ قرارداد بیان می‌دارد به دو قسم تقسیم می‌شود که به اختصار در خصوص آن توضیحاتی به شما می‌دهیم:

در تنظیم قرارداد حق فسخ به‌عنوان یک شرط آورده شود: به این معنا که در تنظیم قراردادهای فی‌مابین شرط استفاده از فسخ مورد تصریح واقع گردد به طور مثال: اگر بعد از تنظیم قرارداد بیع خودرو مشخص شود که آن خودرو معیوب بوده است خریدار به‌موجب خیار عیب حق بهم زدن معامله را دارد.

به‌موجب حکم قانون فسخ قرارداد صورت می‌پذیرد: در کلیت امر می توانیم بگوییم که کلیه خیارات در قانون بیان شده‌اند و به‌نوعی حق فسخ را تحت شرایطی به فرد زیان‌دیده داده‌اند که در صورت تصریح این نوع زیان در قانون فرد می‌تواند از حق خود استفاده نماید به طور مثال: اگر فروشنده مال مورد فروش را به طور دیگری جلوه دهد و مشخصاتی از آن بیان نماید که در واقع آن مال همچین امکاناتی را نداشته باشد و موجب فریب خریدار شود و آن شخص به‌صرف داشتن این امکانات آن مال را بخرد در این جا به جهت تدلیس امکان فسخ معامله برای خریدار به وجود می‌آید که این امر تحت عنوان خیار تدلیس در قانون تصریح گردیده است.

فسخ قرارداد چه آثاری دارد؟

وکیل فسخ قرارداد بیان می‌دارد که فسخ دارای اثراتی می‌باشد که اولین اثر آن منحل شدن قرارداد می‌باشد و به سبب این انحلال، تصرفات و حقوق سابق طرفین قرارداد به قوت خود باقی خواهد ماند و اثر فسخ نسبت به آینده می‌باشد و درگذشته تأثیری ندارد؛ دومین اثری که فسخ بر قرارداد می‌گذارد به وضعیت سابق برگرداندن طرفین قرارداد به حالت پیش از عقد قرارداد می‌باشد، به این صورت مانع از هرگونه تأثیری می‌شود که ممکن است در آینده عقد بر روی طرفین بگذارد.

مراحل شکایت فسخ قرارداد

وکیل فسخ بیان می‌دارد که بر اساس آن چه که در قانون مدنی آورده شده عقود به دو قسم جایز و لازم تقسیم می‌گردند که همان‌طور که در بالا گفتیم بحث حق فسخ در عقد لازم مطرح می‌شود چرا که عقود جایز قابلیت انحلال توسط یکی از طرفین معامله را بدون آن که نیازی به قید شرط فسخ در قرارداد باشد برای فرد ایجاد می‌نماید.

حال زمانی که طرفین در خصوص قرارداد به مشکل برخورد می‌نمایند در این جا می‌توانند قرارداد مذکور را یا به شکل مسالمت‌آمیز و بدون ارجاع دادن آن به مراجع قضایی فسخ نمایند و یا در صورت بروز اختلاف در این خصوص و عدم قبول یکی از طرفین، رسیدگی به موضوع فسخ از طریق مراجع قضایی صالح پیگیری می شود.

فسخ قرارداد اگر به شکل مسالمت‌آمیز و مطابق توافق قبلی طرفین قرارداد صورت نپذیرد، باید از طریق قانونی پیگیری شود در این جا شخصی که خواهان خاتمه دادن به قرارداد می باشد با مراجعه به وکیل فسخ قرارداد مراحل لازم برای شکایت و رسیدگی به حق خود را طی می‌نماید که در این جا برای شما بازگو می نماییم:

  • مرحله اول

بعد از آن که متقاضی به وکیل فسخ مراجعه نمود اولین اقدامی که مورد انجام واقع می‌شود تنظیم یک اظهارنامه اصولی می‌باشد به این نحو که اظهارنامه‌ای به فرد مقابل ارسال می شود و برای فرد مذکور مهلتی تعیین می گردد که در خصوص فسخ قرارداد اقدامات لازم را انجام نماید، به طور مثال: اگر موضوع قرارداد بیع خودرو باشد و بایع خودرو را تحویل گرفته و ثمن معامله را به خریدار بازگرداند، به این شکل قرارداد مورد خاتمه واقع می گردد بدون آن که نیازی به ارجاع آن به دادگاه حقوقی باشد.

  • مرحله دوم

حال اگر طرف دیگر قرارداد به پس دادن ثمن رضایت نداد و قرارداد فسخ نگشت در این جا وکیل فسخ قرارداد دادخواستی مبنی بر درخواست فسخ قرارداد با ارائه دلایل و مدارک مربوط به این حق خریدار را در دادخواست مطرح نموده و آن را در سایت ثنا ثبت و منتظر تعیین زمان رسیدگی می‌ماند بعد از تعیین وقت اگر ارزش مال خریداری شده کم‌تر از ۲۰ میلیون باشد شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به آن قرارداد را دارد و اگر بالاتر باشد از آن جایی که دعوای مربوط فقط برای گرفتن فسخ قرارداد است و ارتباط با مجازات فروشنده ندارد دادگاه حقوقی صلاحیت رسیدگی به دعوا را به عهده می گیرد.

  • مرحله سوم

بعد از آن که دادگاه صالح به موضوع دعوا رسیدگی نمود و تمامی مدارک را مورد بررسی قرارداد و محق بودن خریدار و خواهان فسخ قرارداد اثبات شد در این جا قاضی حکم به استرداد مال توسط محکوم علیه داده و حکم به خاتمه قرارداد می‌دهد.

وکالت و مشاوره تخصصی با وکیل

انواع خیارات در قانون مدنی

وکیل فسخ قرارداد بیان می دارد که فسخ به واسطه خیارات صورت می گیرد و در ماده ۳۹۶ قانون مدنی به ده مورد تقسیم شده است که به آن ها خواهیم پرداخت:

خیار مجلس

مطابق ماده ۳۹۷ قانون مدنی هرکدام از طرفین قرارداد می‌توانند بعد از آن که قرارداد را منعقد نمودند تا زمانی که از محل انعقاد قرارداد متفرقه نشده‌اند معامله انجام شده را به هم بزنند.

خیار شرط:

مطابق ماده ۳۹۹ قانون مدنی ممکن است در عقد بیع، بین طرفین قرارداد شرط شود که در یک مدت معین که توسط طرفین تعیین می‌شود برای یکی از آن‌ها یا هر دو اختیار فسخ وجود داشته باشد. این موضوع باید مورد دقت واقع شود که در خیار شرط حتماً باید مدت ذکر شود، در غیر این صورت مطابق قانون هم شرط هم بیع باطل محسوب می‌شوند به این معنا که طرفین مثلاً یک مدت یک‌ماهه تعیین می‌کنند که در طی این مدت حق بهم زدن معامله را داشته باشند.

خیار حیوان:

 مطابق ماده ۳۹۸ قانون مدنی اگر آن چه را که طرفین مورد معامله قرار می‌دهند حیوان باشد طرف دیگر معامله که خریدار می‌باشد به مدت سه روز از زمان انعقاد قرارداد حق بهم زدن معامله را دارد.

خیار تأخیر ثمن:

 مطابق ماده ۴۰۲ قانون مدنی زمانی که قرارداد تنظیم شده بین طرفین در خصوص یک مال معین و یا در حکم آن بوده باشد و برای دریافت مبیع و یا پول مدتی تعیین نشده باشد اگر سه روز از تاریخ قرارداد بگذرد و هیچ تسلیمی توسط طرفین یعنی بایع و خریدار صورت نگرفته باشد بایع اختیار فسخ معامله را مطابق قانون خواهد داشت.

خیار تخلف از وصف

مطابق ماده ۴۱۰ قانون مدنی زمانی که دو طرف قرارداد بیعی را منعقد نمایند و خریدار، مال مذکور را بدون آن که رویت نماید و صرفاً بر اساس توضیحات بایع آن را بخرد، اگر مال مذکور را رویت کند و آن را خلاف مشخصات گفته شده ببیند در اینجا می‌تواند آن را همان طور که هست قبول نماید و یا بهم بزند. در حالتی هم که آن مال درگذشته دیده شده باشد و خریدار به‌صرف آن که مال مورد معامله همان مالی است که سابقاً آن را رویت کرده و آن را بخرد و بعد متوجه عدم تطابق آن با مالی که درگذشته دیده شود اختیار فسخ معامله را در این حالت نیز خواهد داشت.

خیار غبن:

 مطابق ماده ۴۱۶ قانون مدنی زمانی که در قرارداد هرکدام از طرفین در معامله غبن فاحش داشته باشد می‌تواند بعد از آگاهی از غبن فاحش معامله را فسخ نماید. خیار غبن فاحش به این معنا می‌باشد که فرد به علت تفاوت زیادی که در خصوص ارزش مورد معامله و قیمت آن در بازار وجود دارد، می‌تواند معامله را فسخ نماید. اگر خریدار از تفاوت قیمت آن چه که خریداری می‌نماید با اطلاع باشد و با آگاهی این خرید را انجام دهد دیگر نمی‌تواند از خیار استفاده نماید. همچنین خیار غبن فوری می باشد؛ یعنی به محض اطلاع خریدار باید اعمال شود.

خیار عیب:

 مطابق ماده ۴۲۲ قانون مدنی اگر قراردادی بین طرفین تنظیم شود و بعد از تنظیم قرارداد مشخص شود که مبیع دارای عیب بوده است، در این جا خریدار مخیر است تا معامله را فسخ و یا ارش دریافت نماید. نکته‌ای که در بحث خیار عیب وجود دارد آن است که عیب موردنظر باید مخفی باشد و مشتری در حین انعقاد عقد از آن آگاهی نداشته باشد.

خیار تدلیس

مطابق ماده ۴۳۸ قانون مدنی تدلیس به این معنا می باشد که یکی از طرفین معامله به موجب تدلیس که همان معنای فریب می‌دهد معامله را منعقد نماید. در این جا اگر طرفی که مورد تدلیس واقع شده خریدار باشد حق فسخ برای او به وجود می‌آید و اگر بایع نیز در خصوص ثمن معامله مورد تدلیس واقع شود این حق نیز برای او ایجاد می‌گردد. اعمال حق فسخ در تدلیس معامله فوری می باشد و به محض آگاهی باید اعمال شود.

خیار تبعض صفت:

 مطابق ماده ۴۴۱ قانون مدنی این نوع از خیار زمانی ایجاد می شود که بیع صورت گرفته در خصوص مبیع از بعضی جهات باطل باشد و از بعضی جهات درست باشد که در این حالت خریدار حق دارد که بیع را بهم بزند و یا تنها در خصوص قسمتی که بیع باطل شده ثمن را دریافت و آن قسمت که به‌درستی واقع شده است را قبول نماید.

خیار تخلف شرط:

 مطابق ماده ۲۳۵ قانون مدنی زمانی که در ضمن عقد بین طرفین شرطی وجود داشته باشد که آن شرط صفت باشد، یعنی انجام معامله به صرف وجود یک صفت خاص صورت‌گرفته باشد و بعد از انجام معامله مشخص شود که آن صفت وجود ندارد هرکسی که شرط به نفع او شده است اختیار بهم زدن معامله را خواهد داشت.

در چه مواردی امکان فسخ وجود ندارد؟

  • در صورتی که مبیع نزد خریدار تلف شود، او حق فسخ معامله را ندارد.
  • در صورتی که تغییری در مبیع نمایان شود، این تغییر می‌خواهد به صرف عمل خریدار باشد یا خیر.
  • در صورتی که بعد از دریافت مبیع ایراد دیگری در آن حاصل شود حق فسخ وجود ندارد مگر زمانی که عیب، در زمان خیار فسخ مختص به خریدار ایجاد شده باشد که در این حالت امکان بهم زدن معامله وجود دارد.

خیار تخلف شرط به چند دسته تقسیم می شود؟

وکیل فسخ قرارداد بیان می دارد که شرط به سه دسته تقسیم می گردد:

 

شرط صفت: به معنای این است که شرطی که در ضمن قرارداد می شود در خصوص وجود یک صفت خاص از حیث کیفیت و کمیت باشد، به این معنا که اگر مورد معامله این اوصاف را نداشت حق فسخ برای طرف مقابل به وجود می آید به عنوان مثال: اگر خانه ای را به شرط نوساز بودن خریداری کند و بعد مشخص شود آن خانه چند سال ساخت می باشد اینجا حق فسخ ایجاد می‌شود.

شرط نتیجه: به معنای آن است که تحقق و نتیجه امری در خارج از معامله یا همان قرارداد مذکور شرط شود به این معنا که انجام معامله منوط به رخ دادن عملی در خارج از بحث قرارداد شود مثلاً: در یک قرارداد بیع شرط شود که طرف مقابل، کاری را برای طرف دیگر انجام دهد مثلاً: استخدام او در یک سازمان خصوصی و اگر نتواند این کار را انجام دهد در این جا طرف دیگر قرارداد بیع می‌تواند معامله را تمام نماید چرا که نتیجه موردنظر حاصل نشده است.

شرط فعل: به معنای آن است که در یک معامله انجام یا عدم انجام کاری برای یکی از طرفین شرط شده باشد به این حالت که بر مشروط علیه شرط گردد که نسبت به مشروط له کاری را انجام یا انجام ندهد در صورتی که برخلاف آن عمل نمود حق فسخ برای مشروط له ایجاد می گردد که البته اعمال این حق نیز در صورتی به وجود می‌آید که امکان الزام مشروط علیه به آن فعل وجود نداشته باشد.

وکیل فسخ و اجاره

از جمله قراردادهایی که در آن وکیل فسخ قرارداد می‌تواند حضور بسیار مؤثری داشته باشد بحث قراردادهای اجاره مابین موجر و مستأجر می‌باشد که وکیل می‌تواند نقش بسیار کلیدی و مهمی را در این زمینه ایفا نماید، در مواردی که بین موجر و مستأجر اجاره‌ای تنظیم شده باشد ذیل آن اجاره‌نامه مواردی به‌عنوان شروط فسخ قرار می گیرد که عدم رعایت آن‌ها چه توسط موجر چه مستأجر می‌تواند عاملی برای خاتمه دادن به قرارداد اجاره باشد.

موارد فسخ اجاره توسط مستأجر:

  • عین مستاجره باید در موعد تعیین شده در قرارداد به مستأجر تسلیم داده شود و در حالتی که موجر از دادن کلید به مستأجر و تحویل ملک به آن خودداری نماید، حق فسخ برای مستأجر ایجاد می‌شود. ماده ۴۷۶ قانون مدنی در این خصوص بیان داشته است که موجر باید ملک را به مستأجر مطابق قرارداد تسلیم نماید و اگر از این امر سرباز زند مستأجر حق بهم زدن قرارداد را دارد که به آن خیار تعذر تسلیم می‌گویند.
  • اگر ملک مورد اجاره دارای ایراد و عیبی در زمان انعقاد قرارداد اجاره باشد، مستأجر حق فسخ دارد و می‌تواند اجاره را فسخ نماید. ماده ۴۷۸ قانون مدنی در این خصوص بیان داشته است که هر زمان مشخص شود عین مستاجره دچار عیبی بوده است مستأجر می‌تواند آن قرارداد اجاره را به‌موجب عیبی که وجود دارد بهم بزند که به آن خیار عیب گفته می‌شود.
  • زمانی که ملک مورد اجاره واقع شود و در طول مدت اجاره، ملک در شرایطی قرار گیرد که نیازمند تعمیر باشد در این حالت مطابق ماده ۴۸۵ قانون مدنی مستأجر نمی‌تواند مانع از تعمیر ملک گردد؛ ولی اگر تعمیر ملک به‌نوعی باعث این امر شود که او نتواند از ملک مستاجره استفاده نماید در این حالت حق بهم زدن معامله برای او ایجاد می‌گردد.
  • اگر مستأجر ملکی را اجاره نماید که در آن ملک شخص سومی مزاحمت برای مستأجر در استفاده از عین و یا منفعت ایجاد نماید، به‌موجب ماده ۴۸۸ قانون مدنی مستأجر تا قبل تحویل ملک حق فسخ قرارداد را دارد؛ ولی اگر مزاحمت بعد تحویل ملک باشد دیگر این حق برای او وجود ندارد.
  • مورد آخر نیز اشاره به حالت کلی قرارداد اجاره دارد به این معنا که مستأجر می‌تواند در قرارداد اجاره برای خود حق فسخ قرار دهد.

موارد فسخ اجاره توسط موجر:

  • زمانی که شخص مستأجر در استفاده از ملک اجاره شده افراط نماید و از آن به‌صورت متعارف استفاده نکند و باعث آسیب رساندن به ملک گردد، در این جا حق فسخ برای موجر واقع می‌شود. ماده ۴۹۰ قانون مدنی به این موضوع اشاره نموده است.
  • اگر ملک مورد اجاره به جهت انجام کار خاصی اجاره داده شده باشد؛ ولی مستأجر از آن به‌منظور عمل دیگری که در قرارداد ذکر نشده است بهره ببرد، حق فسخ برای موجر ایجاد می‌شود؛ مانند آن که: ملک مورد اجاره صرفاً برای راه‌اندازی یک سوپرمارکت اجاره داده شده باشد؛ ولی مستأجر بدون توافق با موجر در آن جا آموزشگاه دایر نماید. ماده  ۴۹۰ قانون مدنی در بخش دوم خود به این موضوع اشاره نموده است.
  • زمانی که موجر ملک مورد اجاره خود را به شخص دیگری بفروشد و قبل از فروش و ضمن عقد اجاره این موضوع را شرط کرده باشد که در صورت فروش خانه حق فسخ مورد اجاره را خواهم داشت در این صورت مطابق ماده ۴۹۸ قانون مدنی این حق برای موجر در این مورد وجود خواهد داشت.

وکیل فسخ و ورشکستگی

وکیل فسخ در خصوص قراردادهای ارفاقی و بحث ورشکستگی تاجر نیز می‌تواند حضور مؤثر و به جایی داشته باشد در واقع وکیل فسخ در قرارداد ارفاقی می‌تواند در تنظیم آن قرارداد به شکل اصولی بین تاجر ورشکسته و طلبکاران بسیار مؤثر واقع شود، در این حالت طلبکاران با انجام مشاوره و دادن وکالت تام خود به وکیل فسخ قرارداد می‌توانند قراردادی را بین خود و تاجر ورشکسته با رعایت اصول مربوط به قانون تنظیم نمایند.

ماده ۴۷۹ قانون تجارت اجرای قرارداد ارفاقی بین تاجر و طلبکاران را مشروط به اجرای مراسمی در مجمع‌عمومی نموده است که وکیل فسخ قرارداد به کلیه این اوامر از جانب طلبکاران می‌تواند به‌خوبی رسیدگی نماید.

در حالتی که اجرای تمام یا قسمتی از قرارداد را فرد یا افرادی ضمانت کرده باشند؛ یعنی تحت عنوان ضامن خود را معرفی کرده باشند و این موضوع توسط وکیل فسخ در قرارداد مذکور ذکر شده باشد، درصورتی‌که در این روند آن قسمت از قرارداد که مورد ضمانت واقع شده، اجرا نشود طلبکاران می‌توانند در خواست فسخ نمایند و یا نسبت به آن قسمت از قرارداد که ضامن ندارد و اجرا نشده است درخواست فسخ داشته باشند.

حضور وکیل فسخ قرارداد در بحث تنظیم قرارداد ارفاقی ازاین‌جهت نیز می‌تواند مفید باشد که در ذیل قرارداد جدای از تعیین موارد مربوط به فسخ می‌توان تقلب و یا عدم انجام تعهد توسط تاجر ورشکسته را ملاک خاتمه دادن به قرارداد تعیین کرد؛ بعد از اتمام قرارداد ارفاقی به دلایل تعیین شده اموال شخص تاجر بین طلبکاران تقسیم می‌گردد.

ویژگی های وکیل فسخ

  • اطلاعات و تخصص کامل نسبت به تمام قوانین مربوط به حوزه قرارداد اعم از قانون مدنی.
  • مهارت و تبحر فراوان در تنظیم قرارداد همراه با رعایت کلیه موارد مربوط به فسخ.
  • تجربه فراوان و موفق در تمامی زمینه‌های مربوط به فسخ و انواع آن.
  • آگاهی از تمام مراحل پیگیری پرونده مربوط به فسخ.
  • تخصص در تنظیم دادخواست فسخ قرارداد به شکل اصولی.

بهترین وکیل فسخ قرارداد در تهران

شما می‌توانید در خصوص مشکلات پیش‌آمده ناشی از دعاوی مربوط به قرارداد و مصادیق آن با وکیل فسخ قرارداد متخصص مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم که به کلیه قوانین و حقوق مربوط به این حوزه اشراف و آگاهی دارد مشاوره داشته باشید که در صورت نیاز با انعقاد قرارداد وکالت از وکیل فسخ متخصص در این حوزه یاری بطلبید چرا که انتخاب وکیل پایه یک دادگستری درست در این زمینه می‌تواند بهترین تصمیم برای رسیدن به حق شما باشد.

در واقع از آن جایی که انعقاد یک قرارداد، با رعایت اصول و قوانین مربوطه از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است تا از رسمیت و اعتبار کافی برخوردار باشد، وکیل فسخ قرارداد می‌تواند بسیار یاری‌دهنده شما محسوب شود، پس بهتر است تنظیم قرارداد همراه با قید شرط فسخ توسط وکیل فسخ که وکیل تنظیم قرارداد نیز به آن می‌گویند، صورت گیرد تا از بروز مشکلات احتمالی و اختلافات بکاهد. 

حال زمانی هم پیش می‌آید که قرارداد از قبل بین دو نفر منعقد شده؛ ولی موارد مربوط به‌شرط فسخ به نحوی در آن قرار داده شده است که امکان خاتمه دادن به قرارداد را با مشکلات زیادی روبرو می‌نماید و طی‌کردن مراحل قانونی در این حالت به جهت نوع تنظیم قرارداد کمی سخت و پیچیده می‌شود، در این جا نیز مشاوره با وکیل فسخ قرارداد مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم بسیار مؤثر می‌تواند واقع شود، چرا که وکیل فسخ قرارداد با ارائه راهکارهای نوین و قانونی می‌تواند شما را برای فسخ قرارداد مذکور راهنمایی نماید که شامل راهکارهایی برای جلوگیری از فسخ قرارداد و یا راه حلی برای فسخ باشد.

مزایای مشاوره با وکیل فسخ موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم

از مزایای مشاوره با وکیل فسخ متخصص که وکیل پایه یک دادگستری می‌باشد این است که وکیل فسخ قرارداد از آن جهت که نسبت به تمامی قوانین حقوقی مربوط به بحث قراردادها اعم از قانون مدنی اطلاعات کامل و جامع دارد می‌تواند فردی را که متضرر شده و خواهان خاتمه دادن به قرارداد هست را به بهترین شکل به‌صورت حضوری و غیرحضوری از طریق تلفن راهنمایی بکند و راه‌هایی را که فرد می‌تواند با قدم گذاشتن در آن به درست‌ترین شکل به حق خود برسد بیان نماید.

 چرا که گاهی افراد ممکن است اصرار بر فسخ قرارداد داشته باشند درحالی‌که ممکن است این فسخ به نفع آنان نباشد و مشاوره با وکیل فسخ بتواند به‌نوعی باعث شود از روش حقوقی دیگری به حق خود دست بیابند و نیاز به اعمال فسخ به شکل مستقیم نباشد، به همین دلیل پیشنهاد ما برای شما این است که حتماً با وکیل فسخ قرارداد متخصص که در تمامی زمینه‌های مربوط به قرارداد و مصادیق آن آگاهی دارد صحبت نمایید.

وکلا پایه یک دادگستری

سوالات متداول

خیار در قانون مدنی به چه معناست؟

خیار از کلمه اختیار برگرفته شده و در قانون به معنای اختیار فسخ معامله یا همان حق فسخ می‌باشد.

 

تفاوت فسخ و بطلان قرارداد در چیست؟

در فسخ قرارداد ایجاد شده تا زمان فسخ دارای اعتبار می باشد اما در بطلان قرارداد، قرارداد منعقد شده از همان ابتدا فاقد هرگونه اثر و اعتبار حقوقی و قانونی می باشد.

 

در عقد جایز بحث قید فسخ قرارداد مطرح می شود؟

خیر، قید شرط فسخ در عقد جایز یک عمل غیرضرروی است چرا که عقد جایز به صورت یک جانبه قابلیت انحلال دارد و شرط فسخ قرارداد تنها در عقد لازم باید ذکر گردد.

 

ابطال قرارداد همان فسخ قرارداد در قانون می باشد؟

خیر، ابطال قرارداد با فسخ از حیث شرایط قانونی متفاوت می باشند به این نحو که مواردی که منجر به باطل شدن عقد می گردند از بحث فسخ جدا می باشند و فسخ یک عمل ارادی می باشد و طرفین می توانند از آن استفاده نکنند و قرارداد به همان شکل باقی بماند.

 

در خیار رویت و تخلف از وصف اعمال فسخ فوری می باشد؟

بله مطابق قانون مدنی خیار رویت و تخلف از وصف بعد از مشخص شدن اینکه آن مال، مورد نظر خریدار نیست فوری می باشد و باید به محض آگاهی اعمال شود.

 

دادن اختیار فسخ در معامله بر چه مبنایی ایجاد شده است؟

اختیار فسخ بر مبنای ضرر واقع شده است که یکی از طرفین که مورد ضرر واقع شده بتواند قرارداد را بهم بزند، البته مواردی هستند که مبنا ضرر نیست و صرفا برای یکی از طرفین شرط حق فسخ ایجاد شده است.

 

در صورتی که قراردادی فسخ گردد امکان دریافت خسارت وجود دارد؟

بله زمانی که فسخ قرارداد خارج از دلایل قانونی صورت بگیرد طرفی که فسخ را انجام داده است باید خسارت فسخ صورت گرفته را پرداخت نماید.

 

شورای حل اختلاف در خصوص فسخ قرارداد اموال غیرمنقول که منشا قراردادی ندارند نیز صلاحیت دارد؟

خیر، مطابق ماده ۹ قانون شوراهای حل اختلاف این شورا صرفا صلاحیت رسیدگی به اموال منقول را دارد.

 

اگر مشتری ثمن معامله را در مدت سه روز پرداخت نمود باز هم بایع حق فسخ به موجب خیار تاخیر ثمن را دارد؟

خیر، زمانی که مشتری مبلغ مورد نظر را پرداخت نمود، بایع دیگر حق فسخ معامله را ندارد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

وکیل وصول دیه

وکیل وصول دیه

متن سربرگ خود را وارد کنید تعریف دیه دیه یا خون‌بها از قوانین اسلام بشمار می‌رود و مطابق تعاریف فقهی، مال یا پولی می‌باشد که به واسطه کشتن انسان یا

ادامه‌ی مطلب »